Omgevingsmanager Philip van Wijk

Philip van Wijk is namens Hyde Park in februari gestart als omgevingsmanager bij de transformatie van Beukenhorst-West naar Hyde Park.

Zijn rol als omgevingsmanager is om de bouw- en sloopwerkzaamheden in goede banen te leiden. We vinden het belangrijk dat we omwonenden, gebruikers van kantoren en de hotels en bezoekers zo tijdig mogelijk informeren over de werkzaamheden die er aan komen.

Philip: β€œHet tijdig informeren doe ik door me te verplaatsen in de situatie van de belanghebbenden. Mijn werkzaamheden zijn opgenomen in een plan voor Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie (BLVC). Op al deze gebieden informeer ik proactief zodat u op de hoogte bent van wat er gebeurt. Als er voor omwonenden bijzonderheden zijn neem ik daarover contact met hen op. Denk hierbij aan een tijdelijke omleiding of hinder in uw directe nabijheid.

Het kan natuurlijk ook zijn dat er vragen of opmerkingen zijn. Ik ben altijd bereikbaar en zal proberen snel te reageren. Als er behoefte is aan nadere toelichting kunnen omwonenden of anderen ook een afspraak maken, ik kom dan graag langs.”

U kunt met Philip contact opnemen via: p.vanwijk@hydeparkbv.nl

Leonie Offereins