Ontdek Hyde Park

Ontdek Hyde Park.png

Voor het derde jaar staat Ontdek Hoofddorp op de agenda. Belangstellenden kunnen zondag 29 september van 7.00 tot 1.00 uur de volgende dag Hoofddorp ontdekken door middel van allerlei activiteiten. Hyde Park doet mee met ‘Ontdek Hyde Park’.

Maak tijdens ‘Ontdek Hyde Park’ kennis met alle ins en outs van de plannen voor Hyde Park. Ontvang een toelichting van specialisten op het plan als geheel, de eerste woongebouwen, het groen en de inrichting van de openbare ruimte. Dat gebeurt onder meer aan de hand van maquettes. U bent van harte welkom van 14:00 - 16:00 uur in ons informatiecentrum.

Na het programma van 'Ontdek Hyde Park' wordt het KomEtenPlein om 16:00 uur feestelijk geopend. Aansluitend is er muziek, zijn er lekkere hapjes en drankjes en is er veel gezelligheid. Het KomEtenPlein is gevestigd aan de Planetenweg nummer 99 en zit langs de route van het station naar het centrum. Tijdens de bouw van Hyde Park zorgt het plein voor levendigheid van het gebied, is er de mogelijkheid om op het plein te lunchen en zijn er faciliteiten om kleine evenementen te houden.

Voor meer informatie over Ontdek Hoofddorp bezoek de website van de Haarlemmermeer.

Adi Friedmann