De eerste sloopwerkzaamheden Hyde Park starten binnenkort

DSC_7829.jpg

De Haarlemmermeerse gemeenteraad stemde 19 juli in met het stedenbouwkundige plan van Hyde Park en geeft daarmee toestemming voor de transformatie van het verouderde kantorengebied Beukenhorst-West. Het gebied verandert de komende jaren in een moderne wijk met 3.500 tot 4.000 woningen. Daarmee geeft dit plan invulling aan een grote behoefte aan woningen in onze regio en wordt de route tussen het station en het centrum aantrekkelijker gemaakt. 

Hyde Park is een groot project, waarin veel partijen samen gaan bouwen aan een nieuwe Hoofddorpse wijk. Dat vraagt een goede planning en coördinatie van alle procedures en bouwwerkzaamheden. De verwachting is dat de ontwikkelingen vijf jaar in beslag gaan nemen. De eerste sloopfase start binnenkort. Dat betreft de blokken op de hoek van de Kruisweg en het Planetenpad.

NieuwsTwisted