Bouwen aan Hyde Park
 
Hyde Park - Logo-White.png
 
 

DSC_3989.jpg

Over Hyde Park

Hyde Park is een vooruitstrevende nieuwe stadswijk met als uitgangspunt optimale kwaliteit van leven voor haar bewoners. De groene wijk heeft een hoogstedelijk karakter. Naast de 3,500 tot 4,000 stijlvolle nieuwe woningen zijn er tal van sportfaciliteiten, plus een keur aan restaurants, cafés, parken en winkels in de directe omgeving die je van alle gemakken voorzien.

Ligging
De aantrekkelijke ligging van Hyde Park maakt reizen makkelijk en plezierig: direct grenzend aan station Hoofddorp, met de internationale luchthaven Schiphol en het financiële hart van Amsterdam, de Zuidas, op een steenworp afstand.

 
 
 

Wonen

Wonen in Hyde Park is kiezen voor kwaliteit van leven. Duurzame architectuur met een dynamisch karakter. Het aanbod in type woningen divers — met specifieke aandacht voor verschillende gezinssamenstellingen en veranderende behoeftes. Variërend van studio’s tegen aantrekkelijke huur tot koophuizen voor gezinnen.

Aan de wieg van het masterplan staat MVRDV’s Winy Maas, met naast hem een dream team aan architecten die elk hun eigen ontwerptaal op de innovatieve wooncomplexen loslaten.